contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Hot Dog Suprem

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Numai prostii, numai prostii? Da mah, da. Dar eu stiu ca nu sunt bune si accept sa ma otravesc cu buna stiinta si nu ma dau cu pardonul de pamant sa ii conving si pe altii ca e bine cum fac eu. Cum nici pe minunatul meu colon nu o sa il convinga tone de randuri scrise de raw vegani ca ii face bine mancarea vie. Pentru ca nu ii face. Nici junk-ul nu e un miracol pentru dieta, dar e bun de joaca si imi asum faptele, voi sa nu faceti asa ceva, fiti naturali, puri si zdranga balanga, alea alea, chestii socotelli.

Deci mai mult de atat nu mai fac (mai am doi crenvusti, azi am luat patru bucati, da is din aia de Cris Tim, banali). Cu asta il ingrop pe Vlad si retetele americane, am zis (ma rog, mai putin pita, ca e din aia ordinara, sa fim sanatosi).

Slide1

Zã ingredientz:

Slide1

Daca peste cele de mai sus (crenvusti, cascaval, castravete, rosie, ceapa, cartof, ou, ketchup, mustar) aveti si bagheta din aia buna, brava voua.

Amu sa vedem cum procedam procedura trebuincioasa trebuintei. Crestam crenvustii (cu un cutit fin, dac anu aveti cutit fin si ascutit, cumparati-va polonezi) si ii impanam cu fasii de cascaval. Taiem feliute subtiri ce mai e de taiat. prajim cartofii. Care au facut bolboroci, nu stiu de ce, da arata bine. Desi m-am oparit pe mana de la ei. Dar nu e nimic, am descoperit un spray cu aloe si mentol, I Ghiaccioli, recomandat pentru baile de soare, aqua solare rinfrescante. Face bine.

Am batut oul cu sare si piper.

Slide2

Am pus in tigaie jumatate din cantitatea de ou, crenvustiul, apoi am sucit omleta in jurul sau, foc mic, sa nu se arda. Am reptat si la crenvustiul doi.

Apoi am montat totul in coaja jumulita de paine Titan.

Slide3

Iete, hot dog cu preputz :D

Slide4

O singura chestiune mi-a dat dureri de cap la reteta asta (care, apropos, e misto, are si multe ingrediente dar se si simte gustul carnatzului, echilibru, va spun, ce daca e junk). Anume, cum e corect dom;le, creNvusti sau creMvusti? In DEX am vazut, dar pe etichete si in alte parti, apar ambele variante.

Stai ca mai am ceva, tot radeam de reclame, dupa ce am aflat ca nu sunt gospodina, ca nu am dry cooker, cica daca nu am paint runner pro sunt frustrata. Astia cu reclamele lor ma seaca, dar azi am ras cu lacrimi, aia de la paintrunner ala cica e numai bun pentru tavanele aflate la inaltime (cu tavanele aflate pe jos io ce fac?) si ca are o ustensila pentru colturi care ajunge pana si in colturi, ei nu, pe bune?

Exceptand reclama la Antrefrig care e geniala, porcusorul isteric loveste din nou, au nimerit nu numai o voce ca lumea la porcusor, dar si o idee stralucita de reclama, in “ficat” terminandu-se o droaie de cuvinte. Foarte misto. Dar ce am facut eu, din cauza unei reclame scumpe am luat inghetata aia, Magnum Gold.

Slide5

Nu se da cu visine, am luat si eu cateva de la vecin, ca vine lumea uc sacosa la visinii lui si ia ca de la piata cu atata nesimtire ca ma blochez. Si vecinul, se uita cu o moaca uimita si nu mai zice nimica.

Ma rog, destul de dezamagitoare experienta cu goldu’, sa va spun de ce. S-au straduit, de aurie e aurie si aromele trendy abunda. Ciocolata sarata, chestii, caramel, e de ceva vreme la moda asta. Dar …

Slide6

Gustul crustei este extrem de pronuntat, iar textura dura, ciocolata groasa, nu da nici o sansa inghetatei insasi, care e mai fina, nu foarte aromata, efectiv e in plus, ca si cum ai manca zapada de sub icre negre, nu am alte idei de comparatii. Am gustat separat inghetata, nu e fenomenala, chiar nitel fada, adica multe inghetate, chiar mai ieftine, au un echilibru mai bun intre arome, intre miez si invelis. Ce voiam eu sa spun, nu e rea, dar nu isi merita reclama, mai ales ca imi place de Benicio. Cam astea, se pare pana la urma ca e cu N crenvustiul, de la Krenwürstchen unde Kren = hrean, deci niste wursti care se mananca ei cu hrean (si aveam hrean, nu m-am gandit).

rororo