contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

I Am Back!

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Aproape m-a luat cu lesin cand am vazut 16 mai ca ultima data cand am postat ceva pe blog. Lately sunt pe alta lume si datele nu-mi spun mare lucru dar parca asta a fost prea de tot. Nu e din cauza ca nu am mai gatit, doar ca am preferat sa ma focusez pe alte activitati - am fost plecata o luna pe coclauri, am aflat lucruri interesante despre mancarea din Sumatra; lucruri pe care le voi impartasi cat de curand.
Apoi a fost revenirea in tara. De unde si numele postului. Pentru o vreme voi fi inconjurata din nou de produse si ingrediente familiare si voi putea combina ca pe vremuri. Pana una alta sunt fericita nevoie mare ca am o bucatarie absolut superba, nici nu-mi vine sa mai stau prin alte parti ale apartamentului. Dotata cu tot ce trebuie si putin mai mult.
Respectiv geamuri mari, care lasa sa intre lumina din belsug si eu pot sa fac astfel poze mult mai bune bunatatilor pe care le pregatesc.
Top of the top, insa, este dulapul de lemn masiv cu muuulte sertare in care pot sa depozitez tot ce-mi trece prin cap/mana/bucatarie. Adio pungi pline cu morcovi, cartofi, ceapa sau usturoi dosite prin cine stie ce colt! Acum stau fiecare in compartimentul dedicat, la numai doi pasi de blatul de lucru.

In seara in care am aterizat nu am fost in stare sa fac altceva decat sa admir si sa aranjez diverse obiecte (cineva sustine ca sunt obsedata de "aranjat" si curatenie, de nu mai gaseste omul nimic -- de unde si ultima porecla cu care m-am procopsit: "Google").
A doua zi, insa, m-am pus pe exploatat pentru cina cu prietenii. Muschiulet de porc in vin, preparat la cuptor si cartofi noi cu marar. N-a fost greu, poate fi subiect de un nou episod "Cooking for dummies". Maine, ca astazi e tarziu si Unirea Urziceni nu a inscris niciun gol.


Articol recomandat de sufletpentruhrana.blogspot.com