contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Icre De Fasole

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Beans caviar

Nu am incercat niciodata icrele de peste asa ca nu stiu de ce retetei de fata i se spune asa: datorita unei oarecare asemanari de gust sau de aspect. Si probabil nici n-as fi incercat reteta, avand in vedere denumire, daca nu as fi gustat intr-o oarecare ocazie la o matusa. Se fac foarte rapid si merg de minune pe paine prajita sau cu bastonase de legume.

Icre de fasole

- 250 g fasole alba fiarta

- 1 ceapa mica taiata marunt

- 1 l-ta zeama de lamaie

- 2-3 lg ulei

- sare dupa gust

  1. Fasolea se da prin masina de tocat carne sau prin robot, avand insa grija sa nu o pasam prea mult pentru a nu deveni crema. O textura mai neomogena este indicata.
  2. Adaugam uleiul, zeama de lamaie, sarea si ceapa si amestecam cu o lingura.
  3. Servim cu ardei, rosii, masline, paine prajita etc.

Articol recomandat de floridecires7.blogspot.com