contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Lasagna Cu Carne

articol scris de miha blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Avem nevoie de:
* Sosul Bechamel:
* 50 g unt
* 2 linguri faina
* 500 ml lapte
* 1/2 lingurita nucsoara
* sare si piper
Untul il punem la topit,apoi adaugam faina si amestecam continuu,sa nu faca cocoloase. Punem si laptele,cate putin,apoi condimentele si fierbem pana incepe sa se ingroase. Se lasa la racit.
* Sosul Bolognese:
* 200 ml suc de rosii
* 2 rosii
* 1 ceapa
* 1 morcov
* 1 piept de pui
* 3 catei usturoi
* 2 linguri ulei de masline
* rozmarin si busuioc
* sare si piper
Legumele tocate marunt le inabusim in uleiul de masline,la foc mic. Adaugam carnea tocata si sucul de rosii.

Condimentam si potrivim gustul de sare.
* In plus:
* 16 foi lasagna
* 400 g cascaval
* 200 g mozzarela
Intr-o tava unsa cu unt se pune un strat de foi de lasagna,se unge cu sos Bechamel,

apoi cu sos Bolognese.

Se presara cu cascaval din belsug.

Acoperim cu un alt strat de foi si procedam pana se termina umplutura.
Peste ultimul strat de foi se presara dn nou cascaval si mozzarela taiata felii.

Se da la cuptorul incins la 180 de grade, vreme de 30-35 de minute, pana se rumeneste frumos deasupra.

A iesit atat de buna incat am primit dezlegare sa mai fac inca o data. :))



Articol recomandat de http://feedproxy.google.com/~r/DeLaLumeAdunate/~3/8_y5PY2zYpI/lasaga-cu-carne.html