contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Lasagna Cu Mazare Si Ciuperci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

O reteta simpla.

- 14 foi de lasagna
- 500 gr ciuperci
- 50 gr mazare
- o ceapa rosie medie
- 5 catei de usturoi
- 500 gr branza de burduf (se poate utiliza cascaval, telemea sau alta branza sarata)
- 400 ml (o conserva) de rosii in sos propriu (sau 4 rosii bine coapte)
- 400 ml suc de rosii
- oregano, tahon, bucuioc, sare, piper
- 3 linguri ulei de masline
Se toaca ceapa si usturoiul care se calesc in ulei. Se adauga rosiile taiate cuburi si sosul de rosii. Se condimeneteaza si se fierb timp de 5 minute. Se spala, curata si taie ciupercile. Se aseaza un strat de sos de rosii pe fundul unei tigai dreptunghiulare. Urmeaza un rand de foi de lasagna, mazarea, ciupercile si branza. Se repeta procedeul de inca 3 ori pentru a obtine o lasagna in 4 straturi. Se adauga 500-600 ml apa calduta si se da la cuptor, la foc mediu timp de o ora.
Pofta buna!



Articol recomandat de lopfras.blogspot.com