contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Lasagna La Minut

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Sau dupa ureche, sau plezneala de moment, cum vreti sa ii ziceti, deci nu e reteta clasica, doar aduce.

lasagna

Totul incepe cu: cine se scoala intr-o verde dimineata …

Slide2

… face lasagna gustoasa.

Amu sa va spun, eu cand o iau din loc devreme, direct la raftul cu reduceri ma duc, trebuia sa ii fac ceva Casandrei ca nu mai are ciorbite bune si am dat peste carne tocata la jumatate de pret, deci am porcit-o asa (reiterez, nu e clasica, e facuta repede de tot).

Am calit ceapa, cateva codite de telina verde, carnea, sare, piper, suc de rosii, am pasat putin ca sa nu ramana carnea gogoloaie (am o trauma recenta cu diverse bolognese), la final am pus nitel lapte si busuioc din geam.

Si nu am avut rabdare sa va spun pana la capat ca am si sapat-o, dar revin imediat.

Slide4

Cum carnea a stat pe foc in durerea ei, putin, nu cu orele ca la un ragu clasic, am facut si sos alb (asta mereu imi iese mult, ca la boeuf, mereu zic ca fac putin, mereu iese mult). Vreo patru foi de lasagna ratacite aveam pe acolo, tot voiam sa scap de ele, asa ca, jap, cladirea: foi, sos alb, carne (ca nu pot sa ii zic ragu, conform normelor in vigoare), tot asa, la final sos alb si am ras ce resturi mai aveam pe acolo, nu mai stiu ce cascaval si niste reggiano.

Rosiile le-am pus de chichi ca era prea albinoasa. Maxim jumatate de ora fara copt am facut doua tavite (una am congelat-o). Nici coptul nu a durat prea mult, ca e rapida, nu zacuta.

Slide5

A, in sosul alb am ras si nucsoara, cam multa, ca vad ca se si vede, da e buna. Stiu ca nu v-am invatat nimic nou, dar sa stiti ca si asta la botul ecvinei merge, chit ca nu dureaza trei zile fabricarea, ma jur.

rororo