contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Leurda Congelata

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Se foloseste pentru prepararea ciorbelor dar si in amestec cu branza sarata sau nu, in umpluturile de aluat gen : cornulete, cozonac, placinte.
Consumul de leurda are asupra organismului un mare rol depurativ si diuretic, curata sangele, ficatul, stomacul si intestinele, rinichii, vezica, usureaza urinarea, etc.
Timp de pregatire: 60’
Ingrediente:
Frunze proaspete de leurda
Pungi pentru congelator
Mod de preparare:
Spalam frunzele, fiecare in parte, sub jet de apa rece. Lasam pe prosoape la scurs. Luam cate un manunchi si taiem fideluta leurda pe care o punem intr-un bol pana terminam de maruntit.
Punem in fiecare punga cate 100g de leurda maruntita, scoatem aerul din punga si legam sau inghidem dupa caz. Asezam pungile in congelator.
Se pastreaza foarte bine chiar si pana la noua recolta J.
Spor la treaba !