contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Liposuctia: Merita Sau Nu?

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

In ziua de azi, liposuctia este considerata solutia salvatoare, rapida, in cazul unei burtii deloc atragatoare, ce atarna dizgratios peste centura. Daca ai ceva grasime peste burta, nu te incumeti la dieta, fitness, dar vreis a dai jos excesul  de grasime de pe burta, liposuctia devine in mod clar solutia rapida ce te scapa de imperfectiuni. Dar oare este asa? Ca orcare dintre noi, ce nu detine ambitia necesara adoptarii unui stil de viata sanatos pentru remedierea problemei, sa poata beneficia de liposuctie? Ia mai ganditi-va! Daca ar fi asa, toti am beneficia la un moment dat de liposuctie, dar, noi stim ca nu este asa. Si-atunci, liposuctia merita, este pentru toti dintre noi? La aceaste intrebari voi raspunde in cele ce urmeaza.

In primul rand, liposuctia este o interventie chirurgicala deloc ieftina, preturile oscileaza undeva intre 250 de euro si 2000 de euro. Deci, daca vreti sa scapati de problema excesul de grasime de pe burta, luati in calcul si pretul. In al doilea rand, nu oricine poate beneficia de aceasta interventie, si ma refer aici la posibilele efecte secundare ce pot aparea. De cele mai multe ori sedativul ridica probleme, de fapt, cantitatea de sedativ. Persoanele care sufera de sanatate, de exemplu, care au tromboflebita sau embolie, nu ai voie sa faca o asemenea interventie. Ar mai fi de zis, ca unele persoane sunt sensibile la unele substante sedative, iata de ce pacientul trebuie sa fie sincer, spunandu-i medicului toate afectiunile de care sufera.

De asemenea, doar persoanele perfect sanatoase pot fi supuse acestei interventii chirurgicale, caci sedativul poate avea efecte dezastruoase asupra tensiunii arteriale, de aici au aparut si cazuri dramatice. Deci, nu toti dintre noi putem scapa de excesul de grasime de pe burta, adoptand varianta rapida: liposuctia.

Apoi, ar mai fi de zis, ca doar pielea ferma, intinsa pe burta, si nu cea care atarna precum un sort, poate fi imbunatatita dupa intreventia chirurgicala. De asemenea, doar persoanele tinere se pot recupera mai repede, pielea fiind tanara are capacitatea de regenerare mult mai mare.

In plus, exista riscul aparitiei cicatricelor, care scade doar daca se opteaza pentru o clinica cu personal profesionist. Pot aparea infectii, iarasi tine de cadrul medical, cat de curat se lucreaza, infectiile se pot preveni prin administrarea de antibiotice timp de 6-8 zile.

Apoi, dupa interventie trebuie purtat un corset timp de cateva saptamani.

Concluzia, intrucat pare solutia rapida, avantajoasa, nu este asa. Este costisitoare, riscanta si nu se adreseaza tuturor dintre noi. Cu alte cuvinte, alimentatia sanatoasa si sportul nu au ucis pe nimeni.



Articol recomandat de stildeviatasanatos.wordpress.com