contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Luado Chocolate, Locul Ideal Pentru Cunoscătorii Ciocolatei Belgiene

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pentru un pasionat mâncător de ciocolată, așa cum mă consider eu, Brașovul nu îmi oferea prea multe alternative. Sau, ca să fiu și mai corect, nu îmi oferea niciun fel de alternativă.
Până azi. Când am avut plăcerea și onoarea de a fi invitat, de fostul meu coleg de bancă din liceu, Dorian, la lansarea celei mai noi afaceri a sa. Dar, mai ales, a soției sale.
LUADO CHOCOLATE este, începând de azi, locul pe care brașovenii iubitori de ciocolată bună - dar și turiștii aflați în trece prin orașul de la poalele Tâmpei - nu trebuie să îl rateze. Pentru că vor găsi aici cele mai bune bomboane de ciocolată din România. Și când spun din România, nu glumesc deloc. Bomboane cu mentă, marțipan, fondant, alune, nuci, caise confiate și zeci de alte combinații excelente vă așteaptă să le gustați.
Bineînțeles, mă veți întreba unde puteți găsi toate aceste minunății? Ei bine, ca orice lucru de calitate, producția nu este la scară industrială. Deci, nu vă așteptați să vă dau adresa vreunei cofetării sau alte locații de acest gen.
Celor care doresc să își desfete papilele gustative cu aromele senzaționale ale celor mai bune praline din România, făcute cu cea mai fină ciocolată belgiană, nu le pot oferi decât atât: http://www.luado.ro/
Și, credeți-mă, merită...