Macaroane Cu Pesmet Si Zahar
articol scris de sandytza blog al3xandra-miches.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O mancare foarte cunoscuta de multa lume. Mie imi aduce aminte de copilarile . Mancam foarte des cu fratele meu pentru ca ne placeau si se faceau foarte usor.Iar pentru copiii carora le plac dulciurile si sunt cam pretentiosi la mancare le recomand pentru ca pe langa ca sunt dulci , fiind paste fainoase au un bogat continut de carbohidrati .
Ingrediente
- 500 gr macaroane
- 6 linguri pesmet
- 3 linguri ulei
- 4-5 linguri zahar
- sare
Macaroanele se pun la fiert impreuna cu un pic de sare.
Pesmetul se prajeste in ulei , iar la sfarsit se adaug zaharul si se mai amesteca un pic pana cand zaharul aproape s-a caramelizat. Nu lasati sa se caramelizeze de tot.
Cand macaroanele s-au fiert, se scurg de apa si se pun inapoi in cratita. Se amesteca cu pesmetul prajit si se probeaza de zahar. Asta depinde de gustul fiecaruia. Daca mai doriti zahar se poate adauga la sfarsit.