contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Magic Bar

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Este un dulce extrem de simplu de facut.
Se aseaza ingredientele unele peste altele, se umezesc cu lapte condensat, se coc pentru cateva minute si gata.
Tava de aproximativ 33x21cm
Straturile prajiturii sunt urmatoarele:
150g biscuiti macinati+ 100g unt topit se amesteca (am folosit robotul de bucatarie), se intinde amestecul intr-o tava

100g nuca de cocos neindulcita

100-150g ciocolata amaruie taiata bucati (folositi un cutit cu lama zimtata, merge minunat de repede)

100g ciocolata alba (optional)
100g miez de nuca tocat grosier

300ml lapte condensat indulcit (o conserva)

Se coace pt 20-25 de minute la 375F (cuptorul incalzit in prealabil) sau pana s-a rumenit usor. Se taie cand s-a racit.

Am facut-o si cu arahide-n ciocolata, nuca de cocos era penultimul strat si desi e o varianta simpatica, cea afisata astazi pe pasi, mi-a placut mai mult :)


Articol recomandat de anditudor.blogspot.com