contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Mangiando Un Panino In Due?

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

La melodia asta m-a duse mintea (Soli, a lui Celentano) cand intr-o zi completamente nefasta, ploioasa, friguroasa, cu raceala, gatul varza si altele la inventar, zacand asa intre comp, TV si poiata cainelui, mi se facu foame. Pe care l-am baut.

Slide1

Amu nu am pretentia ca asta este o reteta, lumina e de toamna nenorocita, dar nu am stare, daca stau prea mult incotosmanata transpir, daca tot fac un senvis (sandwizh, panino, ca il facui cu dungi) mai dau si cainele afara, cum ar veni invartindu-ma pe langa casa am scos resturile din zona ca sa imi dau un sandwich. Pardon, panino, ca acum Romania e italienizata la sange.

Slide2

Pe care le-am cladit cam asa.

Slide3

Si, pentru dungi, am pus peste grata painea si o tigaie deasupra sa preseze.

Slide4

Fata-verso.

Slide5

Asa ca vorba melodiei, jap, in doua.

Slide6

Si sexyune.

Slide7

Cat despre ou, l-am pozat special pentru Adina, asa arata daca pui oul in apa rece (de la chiuveta) si dupa un minut stingi focul si il clatesti (tot cu apa rece). La trei minute e deja cleios, nu mai e moale.

Slide8

Adevarul e ca nu am putut manca spre deloc coaja painii (bafta potaii) ca ma racaie pe amigdalele inflamate, insa oul de dupa sandwich a fost balsamic, daca mi se mai face foame mai repet, mai incerc si cu miere, de faringosept si strepsils am golit farmaciile si nimica, nu se lasa. SI febra cica e prea mica pentru antibiotic. Sa ii ia gaia.

rororo