contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Memos Si O Opinie Personala

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Sper ca nu confund localul, dar slabe sperante sa fie doua asemenea pe Doctor Felix, adresa este pe afterhours.

Nu bagati in seama (stiu, ma repet) pozele, slaba lumina, uitat acasa bateriile, insa va pot povesti despre mancare prin neviu grai.

Asadar e fix local ca la turci, sa nu uit sa le fac reclama moca, ma pricep la asta: Str. Dr. Jacob Felix nr. 15 Tel.: 021 – 212.83.27

No bun, eu am avut chef de spanac si ciuperci, s-a mai luat hummus si sfecla plus tzatziki (gen) si ca feluri principale, oaie, oaie si oaie. Nu am vazut nota, dar cu tot cu beri si dulce din partea casei, sa fi fost vreun milion jumate (nene pensionarule, nu te mai lua de mine, da?).

Lipii bune, calde, mancare buna, e ales din galantar, lume amabila, local curat, e de vizitat, daca sunteti in zona.

Sorry de poz(n)e.

Potol mult, a fost si de luat acasa, turcii simpatici, pe pariu ca sunt in grup cu unii de ii stiu eu si nu zic :)

De final, la desert, eu am avut ochii verzi si potaia rabdari prajite, ca nu i-am dus nimica, decat azi a primit si ea ceva de Sambata Mortilor.

Opinia personala e legata de meciul lui Raul Catinas. Nu dezamageste niciodata si nu as vrea sa stau prea aproape de ceaunele lui, sigur o sa apara meciul in curand pe undeva (nu spun ca meciul lui Stoica nu a fost bun, a fost magnific, chiar nu credeam ca va castiga cu decizi unanima, dar Raul a batut la KO).

Pentru cine nu stie ce ii pot ceaunele lui Raul Catinas, un filmulet de pe net.

Dati dupa 4 minute, am ales un meci mai neplacut, asta a fost supermisto, dar nun era sa pun o filmare cu ceva care merge ca uns :)

Raul e super, sunt fan. (ps: posibil sa fie deja filmarile de la Cluj pe Gladiatorum, daca am avut compurile varza, nu am intrat).

hihi, sunt cu capul, sunt, dar nu ma uitasem eu, ca m-au capiat computatoarele: http://www.gladiatorium.ro/?p=2848

rororo si ma iertati ca sunt in reluare, acum ma bucur si eu de o seara faina :) mai ales dupa Stoica vs Stanic. mai am un meci si gata pe ziua de azi.