contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Meniu De Post

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Iuhuu!! A` mica doarme de vreo trei ore. Asta da viata :D Mi-am facut cateva treburi, am scris un pic pe blog, am citit cateva pagini dintr-o carte, am raspuns tuturor solicitarilor fie-mii cea mijlocie... La un moment dat m-am si plictisit asteptand sa se trezeasca :)) Ce poate face aerul curat, de primavara...
Cum ziua mea de nastere pica in post pregatesc un meniu adecvat, astea fiind si cerintele musafirilor :D M-am gandit sa pun cateva poze cu ce am pregatit anul acesta; am incercat sa caut retete care sa nu ma tina mult in bucatarie, nu m-am lungit in alegerea preparatelor, ba chiar consider ca ceea ce a fost pe masa a fost exact cat/ceea ce a trebuit ;)
Iata aici, in boluri, salata de vinete (cea decorata cu felii de masline), pastai (tot de la congelator) cu maioneza de pufuleti si o pasta de linte, ornata cu rondele de praz.
Ca veni vorba, ati pregatit maioneza de pufuleti? Daca da, ce impresie v-a lasat? Eu am cautat pe net retete, am respectat intocmai indicatiile, dar cumva nu mi-a iesit chiar bine, avea un aspect, asa..., usor "taiat". Ce am gresit, nu stiu sa zic... Oricum, pusa in pastai parca si-a revenit la aspect, fiind chiar buna la gust.

Pasta de linte, mai de aproape...

Salata de cartofi, cu castravete si porumb

Felii de soia si orez cu amestec mexican

Tort, o felie ramasa dupa plecarea musafirilor... Blatul e cu coca-cola, de umplut l-am umplut cu o budinca de frisca, preparata cu apa in loc de lapte.

Asta a fost tot. Deci, am 34 :)



Articol recomandat de de-alebubulinei.blogspot.com