contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Meniu Economic De Iarna, 2

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Continuand ideea lansata saptamana trecuta (cititi aici primul articol), va propun din nou un meniu economic, potrivit sezonului si bland cu bugetul! :) 
Probabil ca cea mai buna metoda de a economisi gatind este sa tineti un meniu saptamanal si sa cumparati doar strict ce puneti pe lista si sa construiti meniul in functie de ceea ce aveti deja in casa.
De exemplu, in cazul supei recomandate de azi, ea consuma extrem de eficient o mana de mazare congelata ramasa de la o alta mancare, insuficienta pentru a gati ceva, dar suficienta pentru a colora aceasta supa delicioasa.
De asemenea, meniul poate fi construit astfel incat sa folositi anumite ingrediente in ambele retete, ca de exemplu radacinoasele.
Daca doriti sa aflati cum organizez eu meniul saptamanal si aveti nevoie de un astfel de plan, puteti citi acest articol. 
Retetele meniului de azi le gasiti aici:
Supa-cremoasa de cartofi
Pulpe de pui la cuptor cu legume si varza rosie
Biscuiti cu cascaval si malai