contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Meniu Festiv Alb-rosu De Martisor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Made by Liana

De prima data cand am citit despre concursul lansat de Laura Laurentiu, m-a apucat tremuriciul...si stresul...sunt mereu stresata...ma agit incontinuu, mi-e frica mereu sa nu pierd, sa nu uit, sa nu-mi scape ceva....si am atata treaba...de aceea am ajuns pe ultima suta de metri la finalul acestui concurs.
Acesta este meniul de sarbatoare prin care celebrez Luna Femeilor si cu care particip la concursul “KitchenAid de Martisor”.
0
M-am gandit mult ce si cum sa fac si m-am hotarat la un meniu alb-rosu de Martisor. Sunt si dinamovista, se stie ;-) Inspirata fiind si de aparatul minune care se da drept premiu castigatorului, unicului castigator al acestui concurs:un KitchenAid alb-rosu ;-)) In mare, aceste doua culori sa predomine preparatul. Ca mie mi-au iesit de doua ori roz, asta este...n-am avut cum sa le fac rosii :(
Va invit sa degustati virtual,din pacate, meniul ales de mine:
Pentru aperitiv m-am gandit la un Mousse de somon cu icre - painea alba si somonul roz, icrele de asemenea.

La felul doi mi-au iesit in sfarsit culorile: Terina "gourmande" cu ficat si carne de pui-ficatul rosu, carnea de pui alba ;-)

Iar pentru tortul Trandafirul alb, oricat m-am chinuit cu colorantul meu rosu, tot roz ciclamen a iesit:

Bine, lasand culorile la o parte, sa nu pierdem esentialul: am cautat sa prepar retete deosebite, speciale pentru un meniu festiv, de gala, pentru Luna Femeilor, pentru femeia si mama din mine. Incerc mereu sa-mi depasesc limitele, sunt doar o bucatareasa amatoare care gateste doar pentru familia ei si primeste in schimb, multa dragoste.
Tin sa-i multumesc Laurei Laurentiu pentru acest concurs minunat si pentru faptul ca m-a provocat sa-mi depasesc limitele.
Va multumesc, voua, cititorilor blogului si prietenilor mei ca ati fost invitatii speciali la acest meniu festiv!
Va mai astept cu drag si altadata, mai poftiti pe la mine.
Liana