contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Meniu Festiv De 8 Martie

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
     Am terminat in sfarsit de postat retetele din meniul meu special de 8 martie. Asa cum mi se intampla frecvent, am lasat totul pe ultima suta de metri dar din fericire am terminat cu bine. Va prezint mai jos rezultatul si va invit sa imi tineti pumnii pana pe 5 aprilie.
     Acesta este meniul de sarbatoare prin care celebrez Luna Femeilor si cu care particip la concursul “KitchenAid de Martisor”
 0
      Incepem cu un cheesecake sarat cu un blat crocant cu parmezan si nuci, compozitie cremoasa cu branza de capra si branza cu mucegai albastru, decorat din abundenta cu rosii cherry dulci-acrisoare.
     Continuam cu o supa cremoasa si aromata de fenicul si somon, servita calda si in tihna.
     Dupa o supa dulce ne uimim papilele gustative cu un piept de rata crocant si condimentat, cu sos de afine.
     Langa rata se umfla in pene un sufleu delicat de brocoli. Va recomand sa alaturati de asemenea un pahar de vin rosu, sec.
     Mancati toate acestea in portii mici, pastrand astfel loc pentru desert: un flan minunat cu doua feluri de ciocolata.
      Dupa asa o masa copioasa nu ne mai ramane decat sa ciocnim un pahar de sampanie. Tchin Tchin!