contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Mure De Padure

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Mint frumos, asa e? Sunt mure de calea ferata, special pentru Ady.

Din care s-a facut dulceata. Cum? Habar nu am, eu doar le-am spalat si pus in oala.

Nea ion e tot ciuruit de tufele alea, ca s-a straduit din greu sa le culeaga. In rest, cateva poze cu marea, calda si agitata, afara vant si frig, ne-a cam doborat exercitiul zilei.

Apropos de scuipatorii de seminte, pentru cei mai greu la alcatuirea sinapselor, am facut o poza chiar langa masina mea.

Fac un apel umanitar pe aceasta cale, care sunteti barbati, mai puternici si posedati o bata, ciomag, caramida si aveti curaj (io is ca frunza, nu imi permit), dati bah una in cap nesimtitilor astora. Apel numarul doi: bah nesimtitilor, cand esti intr-un loc curat, nu iti e jena la soriciul ala numit generic obraz sa lasi jeg in urma ca porcul?

(link-ul e catre Bogdana, care inca nu stie, daca dai pe textul subliniat, te duce la articolul ei)

Terminaram pauza publicitara, ne retraseram la o tigara.

Si nu am rezistat sa nu imi pozez vecinul cu care ma vad zilnic. Azi a avut noroc la rontaiala, i-au dat zabaluta jos.
Ma gandesc sa il fac si pe el personaj, sa ii zic Blondu’.

Daca ma lasa minunatul cuplu uordpres vodafon sa pun poze, va arat si cateva cumparaciuni, ca am facut si din astea, dar functioneaza totul ca referendumurile.

Pe scurt, la complex la Eforie Sud e o cofetarie care face niste placinte absolut geniale, am gasit pufuleti cu nume haios, buni. Conserva de peste, buna, branza cu reclama la TV, foarte buna, o pastrama excelenta dar grasa, sunt smecheri, crezi ca e numai carne, dar e jumatate grasime in interior, iar smantanica aia din fundal, nu mai vazusem, am luat de curiozitate, cea mai naspa, pana si danone e mai buna.

Si de final, pilaf pentru oameni bolnavi (nu eu, de data asta), ma iertati, poza e din oala, cu sexyune la rece, dar a iesit bun.

Reteta matusii e asa: se calesc diverse zarzavaturi, se pune si orezul, supa (cred ca in proportie de 3 supa la 1 orez), se aseaza deasupra ficatei, se presara verdeata si se da totul la cuptor. Simplu si de efect, ca bolnavul a mancat.

Azi nema bursuci, abandonati, ca m-a enervat o chestie legata de puii de pisici si nu am avut inspiratie sa fac desene horror la nervii mei, asa ca atata din ziua H, rororo.