contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Muschi De Porc Uscat, Aromat Cu Ierburi De Provence

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



O reteta foarte simpla care circula de ceva vreme in blogosfera culinara francofona. Am gasit-o aici.
Carnea preparata in felul acesta, seamana la gust cu prosciutto.
1 muschiulet de porc (cat mai subtire)
sare grunjoasa (am folosit de Guerande)
ierburi de Provence sau piper si alte condimente care va incanta
un stergar de bucatarie
- muschiul spalat si uscat cu prosop din hartie, se pune pe stergar pe un pat de sare si ierburi (se presara sare multa pe stergar, se presara condimentul preferat)
- se infasoara stergarul in jurul muschiului in asa fel incat sa fie bine infofolit in sare (sarea 'coace/gateste' carnea)
- se pune in frigider, in sertarul pt legume si se lasa acolo 4-5 zile
- dupa cele 4-5 zile se poate servi, taiat in felii subtiri

Gustul e suprinzator de placut! :)


Articol recomandat de anditudor.blogspot.com