contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ne Vedem La Mic Dejun De Bucuresti! Da..?

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
C-am tras chiulul fara rusine de pe blog zilele astea, e mai mult decat evident!
Sa nu credeti ca n-am mai mancat dar ne-am facut de cap cu mamligute cu branza si smantana (miam!), salate si cu pui la ceaun inecat in mujdei - toate chestii minunate, la loc fruntas pe lista mea de favourite foods, doar ca not very blog worthy!
Dar, sa stiti ca duminica asta (18.03) compensez absenta nerusinata cu participarea la editia a2-a a Mic Dejun de Bucuresti, unde nu doar ca puteti sa-mi vedeti creatiile culinare, ci sa le si gustati! ...Si nu doar pe ale mele, ci si pe ale altor food-bloggeri super-talentati, deci all-in-all se anunta a fi o experienta interesanta si extrem de delicioasa la care mi-as dori din suflet sa va am alaturi!

Iata si invitatia oficiala:
"Mic dejun de Bucuresti Food Fair # 2
Odata cu primavara vine si cel mai gustos mic dejun din Bucuresti! 
Te asteptam duminica, 18 martie, in Papiota, sa te convingi ca cele mai bune tarte, briose, placinte, cheesecake-uri, clatite si multe alte bunatati se gasesc la Mic Dejun de Bucuresti Food Fair Editia a II-a! 
De la ora 11.00 te asteptam si te ademenim din strada cu miros de cafea proaspat pregatita si tarte cum nu ai mai gustat! 
Si pentru ca primavara nu-i ca toamna, nici Mic Dejun de Bucuresti Food Fair 2 nu e ca primul asa ca organizam si un Fashion Sale care o sa te incante, cu siguranta!
Unii dintre cei mai talentati bloggeri culinari te asteapta la un mic dejun prelungit pana la orele 18.00, in Centrul Vechi al capitalei. 
Ne gasesti pe Lipscani 43 (intrarea prin gang), dar te poti ghida dupa mirosul de briose si banana bread daca nu gasesti adresa!"


Va astept cu mult drag acolo! 


Later edit: acum definitivez meniul , asa ca daca poftiti la ceva anume, asta e momentul perfect sa-mi spunet, ca sa pun pe lista de to do :D