contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Noua Gamă Tartino De La Hochland

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Noul Hochland Tartino pune un zâmbet în fiecare sandviș!
Hochland, Bucuria gustului a lansat în această toamnă un nou produs: brânza tartinabilă Tartino.
Realizat din ingrediente naturale, noul produs este disponibil în trei sortimente: Natur, Roșii și Spanac.
Hochland Tartino vine într-un ambalaj inovator: un tub, cu forme integrate: steluță, trifoi și spaghetti, ce modelează brânza diferit în funcție de fiecare sortiment. Cu ajutorul acestora, precum și cu ajutorul BUZZStore și Bucuria gustului, am avut ocazia să prepar sandvișuri inedite. #buzztartino

Kitul oferit de Buzzstore a conținut 3 tuburi Hochland Tartino Natur de 100g, cu formă Spaghetti, 3  tuburi Hochland Tartino Roșii de 100g, cu formă Trifoi, 3 tuburi Hochland Tartino Spanac de 100g, cu formă Steluță, 1 geantă termoizolantă pentru păstrarea alimentelor, 1 ghid Buzz și 6 broșuri Hochland Tartino.
Am ales 5 prietene cărora le-am vorbit despre noua gamă Tartino și le-am înmânat broșurile ca să aflu și impresiile lor, iar unele dintre ele le-au și gustat.

La sfârșit de săptămână am ales să mă întâlnesc cu prietenele mele și i-am pus pe copii noștri să se distreze cu Tartino, făcând sandvișuri zâmbitoare, felii de pâine cu diverse desene și figuri, decorând cu Tartino și cu alte ingrediente. Copiii s-au distrat și au dat frâu liber imaginației.

Lui Tudor NU i-a plăcut Tartino și nici mie. Eu prefer brânza proaspătă, iar Tudor cașcavalul. Dar lui Ana, fetița blondă cârlionțată i-a plăcut foarte mult, a mâncat direct din tub :-) La fel de mult i-a plăcut și Arianei, fetița cu cordeluța cu fundiță argintie. Lui Luca, la fel ca lui Tudor, nu i-a plăcut. Deci, băieții doar s-au jucat, iar fetele au și gustat/mâncat.
Dacă nu ne-au plăcut, le-am dăruit cu dragă inimă celor care le-au plăcut.
Să vă spun ce ingrediente naturale conține această brânză tartinabilă: lapte praf degresat reconstituit, brânzeturi, unt, apă, zer praf, suc concentrat de lămâie, corector de aciditate, bicarbonat de sodiu natural, proteine din lapte, sare. Tartino Roșii conține în plus roșii deshidratate 2%. Tartino Spanac  conține în plus spanac 7% și usturoi.
Să vă mai dau și informațiile nutriționale, conținut la 100g, cât are un tub:
-valoare energetică:1062kj/256kcal,
-grăsimi:21,5g,
-din care acizi grași saturați:14,2g,
-glucide:5,7g,
-din care zaharuri:5,7g
-proteine:10,0g,
-sare 1,5g.
Vă las pe voi să decideți dacă sunt potrivite pentru a le da copiilor voștri, pentru că în toate campaniile Hochland sunt folosiți copiii, drept publicul țintă când e vorba de brânză. Ar fi fost bine și ar fi bine dacă le-am da brânză adevărată, doar din lapte și-atât, nu-i așa?
Să fim sănătoși! :-)