contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Of, Inima Mea

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Bine, nu e a mea, dar eu ma chinui cu ea, e uriasa ca mi-a facut-o senseiul meu la cumparaturi, cica era cea mai mica, aiurea, e uriasa. Si oricat m-am straduit sa invat prin desene inimi disecate, sa le ia gaia, tot nu stiu sa despic.

WARNING pentru vegani, urmatoarea poza poate contine imagini socante.

Slide1

Fraiera io ca mai bine o luam diseara la veterinar ca aia sigur stiau sa o disece, eu inca muncesc la ea. E hrana pt caine, numai sa deslusesc cum se scoate aorta.

Acum sa va scriu povestioara cu sinucigasa proasta, fara mari detalii amanuntite si da, io eram cand eram mai mica si credeam ca barbatii merita gesturi nobile. WARNING: interzis minorilor!

Deci pe motiv de mare necaz in dragoste, undeva prin Costinesti, iau hotararea, gata nene. Iau frumos cam zece sticle de motorola intr-un sac negru si ma duc pe calea ferata mai dupa curba asa ma gandii io sa nu ma vada trenu si sa ma faca praf.

Ca orice deprimata mica si proasta ma pun pe bocit si pe baut, cu curu’ pe calea ferata, era un frig da’ am zis ca daca tot mor ce mai conteaza o cistita …

Si da-i si bea si da-i si plangi, trenul canci am baut pana m-am facut muci cu ochii in telefon intr-un tarziu am realizat ca la ora aia trece o laie trenul prin Costinesti pana a doua zi.

Drept urmare m-am dus in camera frumoasa de hotel (grazie Doru, dar sa nu ma spui ca eu eram acolo) hotarata sa ma spanzur, dar cu ce? Si mai ales de ce? Asa ca am taiat cablul de la TV si am incercat de fierul ala de la perdeaua de dus. Care, fireste a cedat si ce imi mai aduc aminte e ca m-am trezit dimineata in cada, intr-o mare de boratura.

Finalul e mai simpatic, am lasat balta tot, inclusiv bagaj, mi-am luat punga cu vodka si la 7 dimineata bateam in usa amicilor din TVR cu care ajunsesem acolo sa ma duca si pe mine acasa ca io nu am cu ce, nema bani, nema toale.

Ceea ce au si facut, baieti de aur, mai ales unul din ei, alcolic batran, i-au sclipit ochii cand a vazut sacul cu vodka asa ca am plecat pe un drum lung si frumos ca sa imi treaca buba la interiorul capului, trecuram dunarea cu bacul, mici, bere, vodka, adormit, intrat in TVR ascunsa sub niste paturi, adusa acasa dupa care am dormit.

The End. Mai am una singura, dar cu alta inima, pardon, ocazie, sa nu incercati asa ceva pe pielea vostra, da? Mie dupa atatia ani mi se face mila de prostia mea si mi se pare foarte amuzanta faza, acum.

rororo