contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Orez Cu Ficat

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ei bine, de fapt e un cumul de poze dar, avem si o reteta, ca cele mai vechi, de regim in doi.

Sa scurtam povestea, toata treaba se incepe cu niste cubulete de ficat de vitel, neatins de patima betiei si a mancatului de fast food, morcov, telina si patrunjel. Toate inabusite repede ca e tarziu si mai trebuie sa si dormim.

Slide1

Calitatea pozelor sa nu o bagati in seama, ca nu e soare pe nicaieri la anumite ore. Asadar peste cele de mai sus am adaugat orezul (am pus si sare, de la inceput, da?) si am mai zmotocit totul.

Slide2

Am adaugat lichid si am lasat in durerea lui dupa metoda, las ca stim noi cat trebuie. Si, desi poza nu prezinta realitatea, a iesit cremos.

Slide3

I-as fi zis risotto dar e prea de regim. Nu de alta, dar clienta nu seveste cantitati mari de mancaruri care nu se potrivesc cu dieta dumneaei. A zis ca rororo (chit ca nu sta la poza, vag am reusit).

Slide4

In rest, pe foarte scurt, am participat cu aplomb cetatenesc la realizarea unei musacale, nu singura, dar stiti ca nu dau din casa.

Slide5

Mi-am bagat si scos in aglomeratia din oras, mare parte cauzata de semafoarele prost gandite, de cetatenii aflati in tranzit si de altele, cum ar fi faptul ca pasajul de la Marasesti, de cativa metri, nu se mai termina de peste zece ani, astfel incat daca vrei sa o iei spre vest sau sa te duci in centru, nu ai ce face decat sa te imbulzesti, ca alta cale aproape ca nu este. Edilii ma-sii de nesimtiti.

M-am plictisit vreo 20 de minute in pasajul vietii asa ca am tras o poza.

Slide6

De ne-regim, cu ce ma pacalea mama cand eram copil: gogosi/langosi.

Slide7

Adica paine prajita in ulei (da, da, se imbiba) cu niste zahar pe ea (am langosit-o eu cu cascaval). De ce? Pentru ca eram saraci, painea cu zahar a fost dulcele copilariei mele.

Si la ce am mai participat, vag activ, la o tigaie mica, in care s-a lafait niste purcel.

Slide8

Reteta nu este a mea, nici a urmasilor, mei, ci a lui chef Cirtu, dar va spun ca ce s-a invartit, s-a invartit bine.

Slide9

Cotlet mediteranean s-a numit, in linii mari, in linii mici, daca vreti sa incercati, mergeti la Afi si cautati Hot Cooking Studio caci detalii nu dau, ca-s pudic, nu ludic :D

Cat despre Casandra, e tare necajita, chit ca nu sta singura, nu are cine sa o scoata, imi arata derriere de cate ori are oportunitatea, manca-i-as coada. Lasa ca ii trece.

Slide10

Pai nu vine ea vara?

Cat despre final, am ales o poza cu … musacaua, pentru ca asta se va realiza cand se termina pilaful (ala de oameni, nu ala de caini), nu cumva sa uit, punem la agenda internauta poza, in plina sexyonare.

Slide11

Gata, am scurtat, tragem fameleonul la o ultima tutuna si nani de voie.

rororo