contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ostropel De Pui

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente:
2 cepe
o capatana usturoi
1 legatura patrunjel
2-3 linguri de bulion
aripioare de pui (ciocanele ce doreste fiecare)
Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei.
Cand ceapa sa calit si a devenit sticloasa se pun si aripioarele.
Am adaugat si o jumatate de cana de apa si le lasam sa fiarba 10-15 minute.
Se adauga bulionul si condimentam dupa bunul gust.
Am mai pus putina apa si lasam sa fiarba la foc mic pana scade.
La sfarsit se pune usturoiul pisat se mai lasa 5 minute si gata.
Se serveste alaturi de piure de cartofi sau mamaliga.
Va doresc pofta buna.

Articol recomandat de v-retete.blogspot.com