contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Paine Impletita In 4 (tehnica Ii)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Va propun o alta tehnica de impletire in patru,la fel de usoara ca si prima.
Eu am folosit acelasi aluat ca la prima tehnica.La fel,aluatul l-am impartit in patru si am format patru suluri egale.

Incepem impletitul asa:
Pozitia 4 o trecem in pozitia 3

Pozitia 2 in pozitia 4

Pozitia 1 in pozitia 2

Pozitia 3 in pozitia 1

Pozitia 4 in pozitia 3

Si o luam de la capat.
Pozitia 2 in pozitia 4

Pozitia 1 in pozitia 2

Pozitia 3 in pozitia 1

Pozitia 4 in pozitia 3

Si tot asa,pana ajungem la capat.
Painea se lasa la crescut,dupa care se unge cu galbenus si diferite seminte.
Se coace primele 10 minute la foc tare,apoi se reduce la foc mediu.


Articol recomandat de cumimiinbucatarie.blogspot.com