contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pandispanul Amorezat

articol scris de miha blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Avem nevoie de:
* 6 oua
* 6 linguri zahar
* 6 linguri faina
* vanilie
Albusurile se separa de galbenusuri.
Galbenusurile se bat cu jumatate din cantitatea de zahar, pana devin ca o crema. Se adauga vanilia si faina si se omogenizeaza.
Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi se adauga cealalta jumatate din cantitatea de zahar. Se mixeaza pana devin lucioase, ca pentru bezea. Se rastoarna peste compozitia de galbenusuri si se amesteca usor.

Aluatul rezultat il punem intr-o tava ( 20/30 cm) tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste deasupra. Se face proba scobitorii.

Blatul copt si racit se taie cu forma de inimioara si se pudreaza cu zahar din abundenta.

Pofta buna si...iubiti-va mult! :))



Articol recomandat de dulciurifeldefel.blogspot.com