contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pane-uri De Ciuperci Umplute

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


Delicioase, hranitoare si aspectoase ! Se pot servi atat ca fel principal, langa un piure de cartofi ori sote de legume, cat si ca aperitiv. Nu am trecut cantitati… depinde pentru cate persoane se pregateste meniul.
Ciuperci de marime medie
Ardei gras galben
Ardei gras rosu
Ceapa verde
Ardei iute
Oua
Pesmet
Branza dulce
Cascaval
Sunca de casa
Sare
Piper
Ulei de palmier pt prajit
Spalam ciupercile si le indepartam coditele.
Maruntim ceapa si ardeii si-I punem intr-o tigaie cu o lingura de ulei, la calit pentru 2-3’.
Adaugam sunculita taiata marunt si mai lasam 2’ la calit si amestecam. Punem branzeturile, asezonam, omogenizam si luam tigaia de pe foc.
Umplem ciupercile cu amestecul rezultat,
le unim doua cate doua si le strapungem cu o scobitoare
ca sa nu se desfaca.
Trecem fiecare pane-u prin ou batut,
prin pesmet,
dinnou prin ou si apoi prin pesmet. Pana le terminam pe toate,
punem uleiul pentru prajit, la incins si cand este fierbinte,
coacem paneurile pe ambele parti.
Le scoatem apoi pe servet absorbant si le indepartam scobitorile.
Sant delicioase si calde si reci deopotriva !
Pofta buna!



Articol recomandat de floare-floare.blogspot.com