contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Parul Gras

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Cred ca sunt foarte multe persoane care au probleme cu parul gras.Poate chiar tu te numeri printre ele.Si eu sunt ghinionista:) care are parte de un par gras.Si ma scoate din sarite.
Am incercat o gramada de solutii si o gramada de sampoane, de la unul foarte scump care mai rau facea si colac peste pupaza imi incalcea parul atat de tare, pana la unul mai ieftin.Ironia era ca cel ieftin se comporta chiar mai bine.
Cand am dat de acest sampon solid, am fost putin sceptica desi speram ca o sa imi faca bine.Am zis "hai sa o incerc si pe asta..nu am nimic de pierdut"
Si mi-am dat comanda de samponul "Regenerator Verde".
Este un sampon care contine:ingrediente exclusiv vegetale: uleiuri saponificate din măsline, ricin, nucă de cocos, floarea soarelui BIO (presat la rece), orez.
Este un sampon facut prin metoda "la rece" deci toate ingredientele isi pastreaza vitaminele:).
(dati click pe imagine pentru mai multe detalii)
Pe mine acest sampon m-a ajutat mult.
Inainte ma spalam pe cap si a 2 zi deja avea tenta spre ingrasare, dar acum il spal si abia peste 2-3 zile mi se ingrasa, dezavantajul la mine e ca transpir in fiecare zi la sala, ca daca nu cred ca mi se ingrasa si mai greu:)
Daca aveti probleme, incercati-l si vedeti daca da rezultate:)
Eu mi-am dat comanda de 2 sampoane.Pe unul il folosesc din ianuarie si inca imi mai ajunge inca 2 luni bune.Daca fac un calcul mi-ajunge tot anul 2 sampoane si ca pret, este foarte foarte acceptabil.
Va doresc o saptamna placuta si plina de iubire!Love and hugs:*
by antzu'