contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

PĂstĂi Cu Usturoi Și CÂrnaȚi În Foietaj

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Nu neglijați păstăile. Așa cum am mai spus, sunt multe rețete în care puteți să le folosiți. Iată una foarte delicioasă.

Ce îţi trebuie pentru 4 porţii (pozele 1 și 2)
pentru păstăi
- 500 gr de păstăi
- 300 gr smântână
- 4 căței de usturoi
- 50 ml de ulei de măsline
- 50 gr de unt
pentru cârnații în foietaj
- 300 gr cârnați (am luat cârnați secuiești)
- aluat de foietaj Morărița

Plan de lucru:
- punem păstăile la fiert în apă cu sare (poza 3)
- între timp pregătim sosul de usturoi frecând ustuoiul pisat cu sare și ulei de măsline (poza 4) și adăugând smântână (poza 5)
- după ce păstăile au fiert puțin, topim untul într-o tigaie (poza 6) și le călim acolo (poza 7), până sunt tocmai bune de mâncat.
- tăiem o foaie de aluat și înfășurăm cârnații (poza 8 ). Lăsăm la cuptor aproximatv 20 de minute, până când se rumenește aluatu.
- poftă bună (poza 9)

Timp de preparare: 50 de minute
Preţ: 4/porție lei (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)

pastai cu carnati in foietaj 1 pastai cu carnati in foietaj 2 pastai cu carnati in foietaj 3 pastai cu carnati in foietaj 4 pastai cu carnati in foietaj 5 pastai cu carnati in foietaj 6 pastai cu carnati in foietaj 7 pastai cu carnati in foietaj 8 pastai cu carnati in foietaj 9
Îndosariat la:A. Mancaruri


Articol recomandat de hapleablog.wordpress.com