contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pastalopitta

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Pentru deasupra:
  • creme fraîche
  • iaurt
  • 1 ou
  • ulei de masline
  • sare de mare


_____________________________________recipe by Dora M.

 

 

Mod preparare:

Dupa preferinta,vom curata sau nu dovleceii.
Eu i-am curatat partial :)
Îi dam pe razatoarea mare,la fel si brînza feta.
Le punem într-un castron împreuna cu ouale,
faina si uleiul de masline(e dedesubt..sa nu-l uitati! :P )
Photobucket
Am lasat orezul 10 minute la înmuiat în apa calduta,
(nu se fierbe!Eu l-am lasat în apa calda,pentru ca am folosit
un orez de 20 minute,si mi-a fost frica ca nu se înmoaie destul)
apoi l-am adaugat împreuna cu condimentele la dovlecei.
Photobucket
Amestecam bine ,apoi turnam amestecul într-o forma de jena(sau portelan).
Photobucket
Presaram ceva faina.
Photobucket
Amestecam ingredientele pentru topping,si turnam deasupra,
Photobucket
dupa care bagam forma în cuptor la 180 °C,timp de 50-60 minute.
Se poate scoate si dupa 30-40 minute,dar mie îmi place mai auriu.
Photobucket
Photobucket
Multumesc Dorei,pentru minunata reteta!
Retete recomandata de Mayas-Esprit.blogspot.com