contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pastrav In Crusta De Malai

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga








Ingrediente:
2 fileuri de pastrav
faina, malai
sare piper
Mamaliga:
1 cana malai
1 litru de apa
sare
Sos de marar si usturoi:
50 gr unt
2 linguri faina
200 ml lapte
4 catei de usturoi
marar tocat
sare, piper
Se spala fileurile si se sterg cu un prosop de hartie. Se taie in bucati de trei degete de late, se dau prin faina, prin ouale batute si apoi prin malai. Se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta.
Pentru mamaliga, se pune apa la fiert, se adauga malaiul, se sareaza dupa gust si se amesteca mereu pana se ingroasa.
Pentru sos, se caleste in unt ustoroiul tocat, se adauga faina, se amesteca bine. Se toarna treptat laptele, amestecand mereu ca sa nu faca cocoloase. Se adauga mararul tocar, se condimenteaza.

Delicios !

Articol recomandat de ala-cooking.blogspot.com