contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pe Iarna Si Nu Numai

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Cum abia acum e ora, incepem cu pauza de masa, cred ca am si vagi retete de schela, sa vedem, ca jurnalul e din poze.

Slide1

Ieri a nins, cu scartaietoare, toata casa e un fal fal, o falfaiala, ardeiutul batran, cred ca in varsta ardeilor e centenar, a fost bagat la dilibau, saracul. Desi el inca mai poate, e erect.

Slide2

Slide3

Monteaza astia la schele de ceva saptamani si nu le mai termina, de dimineata venira unii de la protectia muncii, e ceva moda sa angajezi persoane cu handicap la protectia muncii sau obligatoriu, nu stiu, ca si la alte firme aveam. Si le trase cu amenda ca nu sunt schelele conform, amu iar se belesc in oala mea de ciorba ca sa le faca sa fie conform.

Dar am dovedit prima ciorba, de gulie cu varza si dovlecel.

Slide8

Cum care gulie si care placintica? Pai v-am zis ca ma rugam la al de sus sa imi trimita niste bio. Si m-a ploconit.

Slide5

M-am dus sa iau o plasuta si am venit cu ditai plasoiul, rosu, placinta cu pui, legume si busuioc, e facuta de Tocana de cuvinte, daca va da ea reteta, treaba ei.

Noi doar am savurat-o, buneee.

Slide6

Cand ma intorceam acasa am zarit in vitrina amintiri din liceu, la noi la piata. Pe care le-am racolat.

Slide4

Bai daca as avea camere de luat vederi de jur imprejurul blocului, pe bune, as face un rating pe yotube de as sparge toate umoristicele. Doar doua scurte va spun (nu am filmari, trebuie sa cititi, ce sa va fac).

Prima, buda din spate (de v-am pozat-o eu ieri), am vazut de cateva ori intrand suedeji in ea si se clatina, zic zmoara tzaka de nu o cadea buda cat e de plina cu vreunu’. Da, ati ghicit, a cazut cu unu pe buda din aia ecologica :))))) deci era de vazut, au ridicat-o si au sprijinit-o acum de pomi, din pacate pentru Dorele, cam tarziu, ca s-a umplut de poop.

A doua, doreii au calcat in picioare plasa de protectie, unu ia o tabla din aia mare, de se pune pe schele, din aia pe care faceam eu poze. Si incepe sa mearga cu spatele, se incurca in plasa calcata tot de el si ii cade dita placa pe gat cu bonus niste ghinturi din alea in genitale, merita filmat, dar nu am telefon smecher :))))

Asta a fost tot la pauza de masa.

Slide7

Slide9

Si (momentan), poza de final, ca sa incerc sa indrug si ce am comis, ca nu v-am zis, dar nefiind blog culinar nu va sperie:

– zama din gulie, varza si dovlecel, cu alte buruieni din ligheanul cu bunatati;
– zama pt canida din dotare din oase de vita;
– urmeaza un soi de papricas, dar cu ala o sa revin;
– daca tot am desghetat pui pentru papricas am facut din cazaturi mici snitele si, fireste, cartofi, un sos, plus varza, sa fie prea ca la bloc, prea ca la bere.

Slide10

Povesti cu doreii am o droaie, cum au uitat sa puna schela, cum taie bucati din ea dupa ce au montat-o, cum defecheaza prin subsoluri, dar e neimportant, ca imi zise cineva ca am ceva cu primarele, ce sa am, ca doar el a dat autorizatiile, saracul shpagoitza nu e de vina cu nimic, poate cand i-o pocni contul in banca sa i se faca rau, ce stiu eu.

Cert e ca am facut front comun pe scara blocului si cum eu sunt aia de la parter, pe aici nu se trece.

rororo