contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Perne Si Brose Eco-chic

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

monster pillows

Am descoperit blogul Andreei intamplator (cred ca era in blogroll-ul cuiva) si am ramas fermecata de talentul ei! Creatiile ei mi s-au parut cu atat mai interesante cu cat erau unele foarte originale care nu se limitau la o singura categorie: perne, brose, cercei, genti, jucarii, tricouri si pantofi pictati.

kitties

“Adesea primesc intrebari precum „Cine e Dushky si ce face ea?” iar raspunsul meu e unul relativ scurt si simplu „Dushky e latura mea artistica care creeaza lucruri colorate”. De mica am luat drumul artei si nu am nici o indoiala ca asta voi face toata viata; arta se manifesta in numeroase forme si prin urmare eu incerc sa explorez cat mai multe. Moda este o prioritate pentru mine, insa pana sa ajung sa-mi port titlul de creator de moda mai am multe de invatat. Intre timp insa, am inceput sa cos de mana tot felul de obiecte si nu demult am facut si un blog unde altii se pot bucura de ele. Inca nu pot spune ca am un stil specific si usor de recunoscut in materie de handmade, dar pot spune ca sunt mici creaturi haioase, migaloase si colorate.

Pernele handmade au fost un pas neasteptat, atunci cand am primit o comanda din partea unor doamne ce aveau o organizatie pentru protectia animalelor. Ele doreau niste obiecte inedite, create de mana pe care sa le dea drept cadou in cadrul unui bal de caritate. Si fiindca totul era legat de animale, iar doamnele erau mari iubitoare de pisici, am ales sa fac pernele cu pisicute. Dupa aceea, comenzile pentru perne au inceput sa tot vina.” Andreea-Laura Muntean, creator dushky.com

kitties

Personal m-am indragostit de pernutele simpatice si colorate din colectia “Monsters” si “Kitties”! Demult cautam pernute handmade originale si implicit, unice ca design. Am o gramada de idei privind crearea unor pernute noi asa ca acum stiu la cine am sa apelez :)

brooch square pink monster

Un alt aspect care mi-a placut este legat de provenienta materialelor, despre care Andreea mentioneaza ca:

“Materialele pe care le folosesc pentru perne sunt in mare parte reciclate, bucati ramase de la atelierele de croitorie. In schimb pentru brose folosesc fetrul, care-mi ofera numeroase posibilitati de creativitate. Pana si ambalajul este facut din hartie reciclata sau hartie naturala si desenat de mana, astfel incat fiecare sa aiba, pe langa obiectul unicat, si un ambalaj unicat.”

Deci pe langa talent si design deosebit mai avem si materiale reciclate. Inca un mare punct in plus!

brooch dragonfly

Magazinul virtual al Andreei este unul care ofera o bogata gama de articole handmade, dupa cum aminteam mai sus. Pentru mine insa brosele si pernutele raman atractii irezistibile. Va asigur insa ca orice veti alege din creatiile ei va reprezenta un cadou minunat!


Articol recomandat de floridecires7.blogspot.com