contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pernuta Cu Samburi De Cirese

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Mi-am cumparat ceva incredibil despre care trebuie sa va povestesc. Este vorba despre o pernuta in care sunt samburi de cirese si care mi-a schimbat viata de cand am descoperit-o.
Pernuta cu samburi de cirese  denumita si pernuta anticolici, a fost folosita din cele mai vechi timpuri in Elvetia. Acestia s-au bazat pe proprietatile terapeutice ale acestui produs datorita capacitatii de inmagazinare atat a caldurii cat si a racelii, care poate fi folosita la alinarea durerilor de diferite tipuri.
Este foarte des folosita pentru tratarea durerilor datorate colicilor  la sugari . Este  remediul natural pentru tratatea durerilor de rinichi, durerilor de burta /menstruale,trateaza 100%  natural dureri de spate, dureri reumatice sau  dureri musculare.
Utilizare este foarte simpla:
Pernuta se incalzeste intr-un cuptor cu microunde, sau cuptor simplu. Caldura emanata de pernuta ajuta apoi in principal la durerile de burta, cervicale, musculare precum si la dureri de cap si de incheieturi. Tinuta la congelator cateva ore, pernuta poate fi folosita la entorse sau in cazul vanatailor cauzate de lovituri.

 Pernuta este ambalata intr-o punga Eco.

Eu de cand folosesc pernuta cu samburi ma simt mult mai bine, in fiecare seara face parte din viata mea. Am observat ca de cand o folosesc somnul nu mai este o problema, imediat adorm.Va recomand sa o incercati. Nu veti fi dezamagiti de rezultat. O puteti achizitiona de aici. Au si discount daca luati mai multe pernute.