contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Peste Prajit Cu Sos Amilaceu

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Pentru 4 portii -Preparare 25 min
Peste 4 buc Karei(puteti folosi orice alt tip de peste alb)
4-5 linguri faina
4-5 fire arpagic chinezesc
1 fir praz(doar partea alba)
jumatate morcov
100 g ciuperci shimeji
SOS:
3 linguri sake sau vin alb
1 lingura mirin(este un vin obtinut din orez)
2 linguri sos de soia
2 linguri oyster sos
putin praf ardei iute
1 lingura praf de supa cu gust de pui
300 ml apa
1 lingura jumatate amidon de cartofi
2 lingurite ulei de susan
MDP
Pestele se presara cu sare si piper ,se da prin faina si se prajeste in ulei incins.Se scoate pe un servet absorbant ca sa elimine uleiul in exces si se aseaza pe o farfurie.
Se prepara sosul:
Amestecati toate ingredientele intr-un vas mai adanc.Legumele se taie julienne si se calesc in tigaie cu o lingura de ulei.Dupa ce s-au calit legumele se da focul mai incet si se adauga sosul amestecad continuu pana devine consistent.Se toarna sosul deasupra si se serveste alaturi de orez fiert simplu si supa miso

Articol recomandat de wwwpoko.blogspot.com