contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Petrica La Zece Luni

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
In ultima vreme, sunt in criza de timp ceva de groaza. Dimineata sunt la terapie cu Andreut, venim acasa, mancam, speram la un somnic dar slabe sanse, Petrica topaie si el prin zona si da, azi vreausa va povestesc despre Petrica - motivul? Tam tam, 10 luni - a fost acum vreo doua zile, pe 20 - dar n-am avut timp atunci asa ca musai  sa recuperez acum.
In primul rand, suntem mandrii posesori ai unor kilute recastigate dupa episodul de groaza cu spitalul. Daaaa, suntem iar rotunjori si papaciosi nevoie mare. Suntem foarte umblaret, ne tinem in picioare, agatat de mobile, topa topa de pe un picior pe altul, cand se lasa pe jos, se taraste pe branci ca soldatii. Tot asa facea odinoara si Andrei care foarte tarziu a urcat in patru picioare. se deplasa mult prea bine taras ca sa se mai complice in patru labe.
De vorbit, vorbeste pe limba lui, un soi de boscorodeli simpatice,  niste triluri de mai mare dragul. Rade cu gura pana la urechi cand ne jucam cucu bau si este pasionat de absolut tot ce face frate-sau. Cand e acesta prin preajma, capul lui Petrica se roteste ca radarul.
La productia de dinti stam bine. Doi dintisori mari si...nu foarte lati si luandu-ne dupa cantitatea industriala de bale, un al treilea da deja cu dalta sa iasa.
De dormit doarme cam toata noaptea, doar ca se scoala pe la patru pentru un supliment de laptuc, hei hei, unde-s vremurile cand dormea toata noaptea? Adica vremurile de dinainte de a se imbolnavi. Desi speram ca va reveni la bune obiceiuri, inca nu ne-a palit norocul. Dar sa nu fim nerecunoscatori, tot e bine ca e doar o data pe noapte.
Chiar sunt curioasa cand va incepe sa mearga, nu de alta dar de muncit la asta munceste. Nu-l prea tin piciorusele inca dar nici mult nu mai e. Oricum va tinem la curent si va multumim pentru gandurile bune:)