contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piata Din Mihai Viteazul

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Am fost la “piata mare” dupa job si am gasit niste minunatii proaspete si colorate. Am luat dovlecei pentru a face piept de pui cu dovlecel scazut si am luat mai multe tipuri de fructe: visine acrisoare dar coapte la perfectie, caise pufoase si mere verzi din recolta de anul acesta. Am planuri mari cu visinele, dar cine stie cate vor mai ramane la sfarsit:)

Toate produsele culese proaspete si aduse la piata. E minunat sa ai posibilitatea de a cumpara produse proaspete in fiecare zi. In State pietele aveau loc doar o data pe saptamana si preturile erau extrem de mari in comparatie cu supermarketurile, deoarece produsele erau proaspete si majoritatea producatorilor locali vindeau produse bio, fara aditivi si chimicale.

Astfel, a cumpara de la piata era un lux pe care nu toata luamea si-l permitea. La noi este o placere sa mergi in piata sa-ti alegi produsele si sa discuti cu precupeata despre vreme si despre productia de anul acesta. Mai sunt desigur si “rechinii” dar ei sunt la intrarea in piata de obicei. Aventurati-va inauntrul pietei si veti vedea ca inca exista oameni care isi cultiva produsele si apoi le vand. E minunat.



Articol recomandat de retete30minute.wordpress.com