contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piept De Curcan Cu Pesto De Trufe

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Despre trufe am scris un articol aici  http://www.ardei-iute.ro/despre-trufe-trufele-in-arta-culinara pe siteul  ardei- iute.ro cine doreste poate citi, va asigur ca va fi o lectura interesanta.

Am sa va prezint si cateva feluri de mancare cu trufe  sau produse din trufe.

  • ¼ piept curcan fiert
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 ceapa alba
  • 1 foaie de dafin
  • Ulei
  • Sare, piper
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • Decor final:
  • pesto de trufa neagra,
  • salata verde,
  • morcov,
  • sfecla rosie

 

Pieptul de curcan fiert se rupe fasii mari si se aseaza intr-o farfurie.

Se face sosul de ceapa astfel: taiam ceapa solzisori si o punem la calit in 2 linguri de ulei intr-o cratita.Se lasa putin sa devina sticloasa si se adauga apoi vinul.Se flambeaza putin, se stinge flacara, se adauga frunza de dafin, sare si piper si se mai lasa la foc mic putin.Se toarna strecurat peste pieptul de curcan.

Se serveste cu pesto de trufe negre alaturi pe care asezam cateva cubulete de sfecla rosie si decoram alaturi cu frunze de salata verde si suvite de morcov.


Articol recomandat de epurasha2bb.blog.gustos.ro