contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piept De Pui In Foietaj Si Cartofi Noi La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga




Astazi va arat repejor o reteta simpla pentru un pranz usor de vara :) Nu trebui sa munciti prea mult, iar rezultatul va fi  peste asteptari :)
Ingrediente:

400 g foietaj
500 g piept de pui
100 g crema de branza
50 g branza
sare,piper
marar


Cartofi noi:
600 g cartofi noi
marar
sare, piper
1 lingura ulei



Mod de preparare:

Bucatile de pui se sareaza si se pipereaza. Crema de branza se amesteca cu brnza sfaramata, piper si marar.

Foietajul se taie pe jumatate; pe fiecare bucata de foietaj se pune o lingura din amestecul de branza si deasupra se aseaza bucata de piept de pui, apoi se ruleaza.

Bucatile de piept de pui invelite se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coace pentru 25-30 minute, pana se rumeneste.
Cartofii curatati se taie in sferturi pe lungime si se presara peste sarea, piperul, mararul tocat si o lingura de ulei. Se  amesteca si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt; se pot adauga si cateva jumatati de rosii cherry.
Se intrododuc in cuptorul preincalzit pentru 25-30 minute sau pana cand sunt gata!

Se serveste cu cartofi noi cu marar.


Pofta buna!!!