contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piure De Hrisca Cu Legume Uscate Si Mirodenii (raw Vegan)

articol scris de RawVeganJoy blog rawveganjoy

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
  • 300 g hrisca hidratata 8 de ore in apa de izvor
  • 1 pahar apa de izvor
  • 2 linguri sos de soia (Shoyu)
  • 3 linguri rosii uscate, conservate in ulei de masline
  • 2 linguri ardei capia uscati, macinati fin
  • 3 catei de usturoi pisati, sau 1/2 lingura pulbere usturoi deshidratat
  • 1 lingura de patrunjel verde tocat marunt, sau 1/2 lingura patrunjel uscat maruntit
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece sau ulei extra virgin de masline
  • piper negru macinat, dupa gust
  • piper rosu boabe pentru ornare

Se amesteca hrisca cu apa, in robotul cu lama in S,  pana obtinem o pasta omogena. Adaugam restul ingredientelor si amestecam totul foarte bine. Ornam si savuram.