contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Placinta Cu Branza

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Timp de preparare:
1/2 h (complexitate redusa)
Ingrediente:
1 foaie de foietaj (1kg) 1 kg branza de vaci 100 g branza de oi (faultativ) sosul: 5 oua 1/2 l lapte o cescuta ulei sare, piper
Mod de preparare: Intinzi jumatate din foietaj in tava mare, inalta. Asezi branza de vaci peste foaie, presari branza de oi,asezi foaia de foietaj ramasa. Tai patrate,torni sosul bati ouale, adaugi uleiul, latele, sare, piper (sosul se toara peste placinta cruda, porionata. Se da la cuptor (in prealabil incins). Este coapta cand e bine rumenita. Pentru aspect se poate rade cascaal sau se presara cu susan si se mai tine 5 minute la cuptor. Se serveste calda
Sursa:gustos.ro


Articol recomandat de ebucatar.blogspot.com