contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Povestea Unei Supravietuitoare A Unui Avort

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Mai cu seama acum de cand port in pantece o fiinta minunata, de cand ii simt bataile inimii si miscarile jucause ale picioruselor, acum, mai mult ca niciodata ma simt revoltata si indignata de efectuarea unui avort.

Vorbeam in postarea trecuta despre sentimentul aproape dumnezeiesc care se asterne peste o femeie in momentul in care devine mama, despre modul in care un copil schimba radical o viata. Ma feresc de la a condamna pe cineva dar mi-e greu sa inteleg gandurile de-a dreptul demonice care conduc o femeie spre efectuarea unui avort. Avort. Crima. Rapirea unui drept, dreptului de a trai. Egocentrism. Iresponsabilitate. Ura… De multe ori inteleg ca este vorba despre adolescente sau femei tinere necasatorite – acestea sunt in principiu cele care efectueaza un avort.  Insa imi permit sa adresez o intrebare mai pertinenta: de ce nu va ganditi la repercusiuni atunci cand sunteti in extaz?… De ce este atat de simplu sa facem lucruri necugetate si apoi sa lasam sa sufere pe cei care merita cel mai putin acest lucru?

Cred ca Gianna Jessen adreseaza cel mai argumentat mesaj cu privire la avort si monstruozitatea pe care acesta o presupune.

Sa-mi fie cu iertare daca am jignit pe cineva dar perceptia mea asupra acestui subiect nu se va schimba. Traiesc un sentiment mult prea frumos pentru a fi in stare sa inteleg un gest atat de oribil.

Update

Iata un filmulet exceptional despre sarcina: de la conceptie si pana la nastere. Merita sa urmariti acest documentar uimitor.


Articol recomandat de floridecires7.blogspot.com