contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Prajitura Cu Fructe Si Branza

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga












Ingrediente
Blat
6 oua
6 lg zahar
4 lg faina
2 lg cacao
½ praf de copt
esenta vanilie

Crema

500 gr branza vaci
300 gr smantana
Un plic gelatina
6 lg zahar
3 lg miere albine
esenta vanilie
razatura de lamaie
o cutie cokteil de fructe

Sirop

Zeama de la un compot de piersici
Decor
o cutie cokteil fructe
un plic tort gelee
350 ml suc de fructe
un plic de budinca de vanilie
Blat

Se separa ouale,albusurile se bat spuma cu 4 lg zahar ,galbenusurile cu restul.Se amesteca cele doua compozitii si se cerne deasupra faina amestecata cu cacao si praful de copt.Se amesteca lejer si se coace intr-o forma dreptunghiulara la foc potrivit.
Crema

Branza se mixeaza pana ce capata consistenta unei creme,adaugam zaharul , mierea si mixam incontinuare.Se adauga smantana,razatura de lamaie si gelatina care am dizolvat-o intru-un pic de apa.La sfarsit adaugam si fructele din compot si turnam compozitia peste blatul racit si insiropat cu zeama de la un compot.Blatul trebuie sa ramana in tava in care s-a copt...de preferat o tava cu peretii inalti.Dupa ce crema s-a intarit se toarna pe ½ din tava glazura cu budinca care se prepara exact dupa instructiunile de pe plic numai ca in loc de lapte folosim cantitatea de suc mentionata mai sus.Pe cealalta jumatate se intind fructele si se toarna glazura tort gelee
Se tine la rece cateva ore si se portioneaza dupa preferinta

Articol recomandat de bucatareselevesele.blogspot.com