contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Prajitura Cu Piersici Si Bezea

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


6  oua
10 linguri apa minerala
6 linguri ulei
500 g zahar
250g faina
1 plic praf de copt
4-5  piersici
galbenusurile le frecam cu 250g zahar, turnam treptat apa minerala, apoi uleiul si amestecam bine apoi punem faina si praful de copt.
turnam compozitia in tava.
piersicile le taiem felii si le asezam frumos peste compozitia de blat.
introducem tava in cuptorul incalzit bine si o lasam aproximativ 15-20 de minute, cat sa fie blatul compt pe jumatate.
intre timp batem bine albusurile cu 250g zahar, turnam usor bezeaua in tava si o nivelam frumos.
introducem tava in cuptor pt 10 minute dupa care dam focul la mic, pana se usuca bezeaua.


Articol recomandat de dianacakes.blogspot.com