contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Prajitura Insiropata

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ingrediente:
  • blat:10 oua,10 lg zahar,10 lg faina,esenta vanilie.
  • sirop:500 ml apa,3 lg cacao,100 gr zahar ,esenta rom.
  • glazura:200 gr ciocolata menaj,50 ml frisca lichida.
  • ornare:frisca lichida 200 ml


Mod de preparare:
Se face un blat din ingrediente..blat padispan.
sirop:punem zaharul la caramelizat,cand acesta so caramelizat adaugam apa si celelalte ingrediente si lasam la racit.
Glazura:se topeste ciocolata in 50 ml frisca
Ornament:frisca se bate batz.
Blatul se taie in 24 bucati.se aseaza pe un platou se insiropeaza fiecare bucata din abundenza,se glazureaza si apoi se orneaza cu frisca!



Articol recomandat de bucatariadenysei.blogspot.com