contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Prajitura Zebra

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
















250 gr faina necernuta
150 gr zahar
1/2 praf de copt
50 ml ulei
200 ml lapte
2 oua
coaja de portocale
esente
stafide
coniac
un praf de sare
4 lgt cacao
Mixam ouale cu zaharul, coaja de citrice, esentele, coniacul scurs de la stafidele hidratate apoi adaugam uleiul si laptele treptat. Amestecam faina cu praful de copt si adaugam lichidul incorporandu-l usor. 1/2 din aluat il amestecam cu 4 lingurite de cacao. Tapetam o tava si punem in mijlocul formei o lingura de aluat alb, deasupra o lingura de aluat cu cacao si tot asa pana terminam aluatul. Printre ele asezam stafidele hidratate si scurse. Dam la cuptor pentru 30-35 minute, facem testul cu scobitoarea si cand e gata il scoatem sa nu se intareasca.