contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Produse Delicios De Pure–100% Pure + Giveaway

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

In urma cu un an am descoperit absolut intamplator site-ul 100percentpure.ro si m-am indragostit instantaneu de produsele prezentate ca fiind 100 pure, fara conservanti sau alte chimicale, ci doar din fructe si extracte naturale. Un fel de “too good to be true”. Insa atunci mi-am amintit ca in urma cu ceva vreme discutasem cu Ralu despre ele si ea imi spunea ca lista de ingrediente e f curatica si ca ar face de rusine chiar si unele produse care se falesc a fi bio. Asa ca am comandat cateva produse pentru a ma convinge.

Atunci cand am desfacut lotiunea de corp cu piersica alba m-a izbit un parfum delicios care m-a transpus in copilarie, pe vremea cand ma infruptam in gradina bunicilor cu piersicile albe, pufoase si zemoase din piersicul pitic. Mi-am indreptat rapid privirea spre lista de ingrediente pentru a gasi parfumantul care facea din acel produs unul care parea a fi din nou prea bun pentru a fi adevarat. Insa stupoare! Lista continea unturi vegetale, extracte de fructe si plante aromatice si nici urma de parfum chimic. Am luat la rand toate produsele din colet, care m-au cucerit cu aroma lor delicioasa de fructe.

Unt de cacao, unt de avocado, ulei de cocos, ulei de argan, extracte de fructe si flori, uleiuri esentiale, uleiuri vegetale – acestea sunt singurele ingrediente regasite pe lista produselor. Unele dintre ele sunt certificate organic. Produsele au in general un gramaj generos si sunt spornice. Punctul slab al acestora este pretul usor ridicat, care le recomanda drept produse premium. Si e de inteles un asemenea pret atunci cand stai si calculezi putin timpul investit in formule, calitatea si pretul ingredientelor, transportul si restul taxelor aferente. Decat o crema Vichy doldora de chimicale mai bine o crema de fructe 100% naturala.

Am ramas fidela catorva produse desi cu greu te poti opri doar asupra catorva. In ordinea preferintelor, iata si topul meu.

crema arganpurity

Nu ma pot decide daca imi place mai mult crema de fata cu ulei de argan SPF 30 sau crema antiacneica.  Ambele au facut minuni cu tenul meu. Crema antiacneica pe timpul verii a fost geniala. A hidratat tenul, a balansat secretia de sebum si a “atacat” acneea. Nu lasa un film gras, intra usor in piele si are un usor parfum de plante. La primul tub am folosit cam multa crema si drept urmare m-a tinut doar o luna insa mai apoi am fost mai economa : ) Recomand intreaga gama Purity pentru ten acneic.

Crema cu argan o folosesc de putin timp, de cand e mai rece afara si se comporta foarte bine. Intra rapid in piele, hidrateaza insa nu lasa pelicula uleioasa pe piele. Nu are miros. Cred ca datorita acestor calitati si mai ales faptului ca are SPF 30 e o ideala crema de vara. O voi incerca si atunci.

sapun clementinecrema maini vanilie

Spuma de maini cu clementine sau un fel de sapun lichid care pompeaza o spuma fina, mirosind absolut delicios a clementine. E ca si cum te-ai spala pe maini cu coji de clementine! Pe bune! Cate o pompita la fiecare spalare pe maini e suficienta. Spuma nu e cremoasa insa e abundenta, mainile raman catifelate si foarte fain parfumate. Am folosit intens mai demult varianta cu lamaie si verbina (super si ea) si m-a tinut mai bine de o luna (325 ml).

Crema de maini cu vanilie. E ca si cum te-ai da pe maini cu crema de prajituri. Chiar si daca nu as avea mainile uscate as folosi-o doar pentru parfumul sau incredibil.

unt de lamaie

Untul de corp cu lamaie are o textura foarte interesanta: undeva intre caramele si untul conventional de corp. Practic poti forma o bobita de unt pe care o aplici pe piele, unde se transforma intr-un ulei hidratant si parfumat a lamaie. Imi aminteste de tarta mea cu lamaie. Salivez deja : ))

gel dus struguricrema piersici albe

Gelul de dus cu struguri negri imi aminteste de via bunicii mele unde cresteau cei mai aromati struguri din cati cunosc. Este o spuma de dus aromata, bogata si hidratanta si economica. As fi preferat totusi un gel de dus normal, nu spuma deoarece mi se pare mai usor de dozat.

Crema de corp cu piersici albe, ca de altfel toate cremele de corp din gama, este dementiala! Un tub ajunge pentru mai mult de 100 de utilizari deoarece crema este foarte hidratanta. Nu lasa insa senzatia de gras pe piele si te poti imbraca imediat dupa aplicare. Parfumul este insa unul puternic care poate persista ore in sir asa ca daca vrei sa folosesti si parfum va fi prea mult. Pana si in haine se imprima mirosul delicios de fructe! Ce am mai testat si mi-a placut a fost crema de corp cu miere si migdale care miroase a martipan!

make up

rimel

Gama de machiaj este insa cea care face diferenta fata de cosmeticele conventionale, in sensul ca sunt foarte hidratante, deloc stridente si cu un luciu natural. Luciul si untul de buze au culori foarte discrete iar pe buze par mai degraba balsamuri naturale. Ca adepta al machiajului (rar) si natural, nu pot decat sa iubesc acest aspect. La fel se comporta si gelul nuantator pentru obraz, care ofera o stralucire discreta, fara a incarca obrajii. Insa dintre toate cel mai mult imi place mascara. Separa genele mele fine fir cu fir si le coloreaza atat cat trebuie: nici prea tare, nici prea putin. Pentru mine este rimelul perfect.

sapun

Sapunurile au fost din nou o surpriza olfactiva deoarece atunci cand le desfaci din ambalaj te inunda cu o aroma delicioasa de fructe. Ca textura mi se pare ca seamana cu cea a caramelelor Maoam sau Mamba. Au un gramaj foarte generos – 130 g, asa ca m-am vazut nevoita de fiecare data sa le injumatatesc deoarece altfel sunt dificil de tinut in mana. Fac o spuma foarte cremoasa si parfumata, hidrateaza pielea si o parfumeaza extrem de discret. Mie mi se par unele dintre cele mai bune sapunuri naturale incercate pana acum!

2in1_chocolate2in1_strawberry2in1_vanillacrema capsuni

Ultimele, dar nu cele din urma, sunt produsele din gama pentru copii si anume gelurile spumante 2 in 1 si crema de corp cu aroma de inghetata de capsuni. Am incercat toate trei variantele de arome pentru gelurile 2 in 1, atat pe pielea mea cat si pe cea a prichindutei. Miros delicios de bine, exact asa cum sugereaza numele: a inghetata de vanilie, menta cu ciocolata sau capsuni. Fac o spuma bogata iar daca se foloseste un buretel pentru dus, este si economa, un tub de 560 ml ajungand pentru 2 luni in conditiile unei folosiri frecvente.

Crema de corp vine intr-un tub de 237 ml, mai mult decat suficient pentru un copil. Hidrateaza foarte bine pielea si nu o usuca, lasand un miros placut de capsuni. Lui Anais ii place tare. Cand simte mirosul isi linge buzele : ))

In alta ordine de idei, produsele 100% Pure isi merita fiecare leut. Ba chiar as merge mai departe de atat si v-as garanta ca nu au cum sa nu va placa. SI pentru ca imi place sa impart cu voi produsele care imi plac, iata ca va dau din nou sansa de a castiga cateva produse.

GIVEAWAY

Pure Cosmetics, importatorul oficial in Romania al produselor 100% pure, ofera un sapun lichid de maini cu extracte din diverse tipuri de lemn, a carui aroma va va transpune intr-o padure inverzita + un set de mostre.

  • Concursul se desfasoara in perioada 15 ianuaria a.c. – 21 ian. a.c. ora 24:00
  • Castigatorul premiului va fi ales prin tragere la sorti, utilizand random.org si va fi anuntat pe blog in data de 22 ianuarie a.c.
  • Nu se accepta comentariile anonime, cele dublate sau cele considerate a fi spam
  • Premiul se expediaza de catre importatorul 100% pure, in perioada mentionata de acesta in mailul de confirmare
  • Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe pagina 100percentpure.ro, sa alegeti un produs si sa ne spuneti aici (lasand un  comentariu cu link catre produs) daca l-ati incercat si de ce v-a placut sau daca ati dori sa il incercati si de ce.

Succes si o saptaman minunata in care va astept sa va povestesc despre diversificare! : )