contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Provocare "reteta Mea De Suflet Pe Anul 2011

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Mai sunt 2 saptamani pana se incheie anul 2011. La sfarsit de an fiecare dintre noi tragem linie si ne gandim la cele infaptuite si neinfaptuite, la realizari si momente importante, clipe frumoase si placute. La fel am facut si eu zilele acestea. Si atunci mi-am adus aminte de bloguletul meu. De clipele petrecute aici alaturi de voi , de retetele pe care vi le-am oferit cu cea mai mare dragoste, si de comentariile frumoase pe care le-am citit cu mari emotii.
Astazi deschid provocarea numita "Reteta mea de suflet pe anul 2011". Va invit cu mare drag sa participati si voi la aceasta postare si sa-mi trimiteti la adresa de mail [email protected] (special creata pentru acest post), o poza si link-ul cu cea mai buna si cea mai apreciata reteta a voastra de pe anul 2011. Poate de asemenea sa fie reteta care v-a placut sau reteta pe care ati pregatit-o cu cel mai mare drag. Dar neaparat trebuie sa spuneti de ce ati pregatit-o sau pentru cine ati pregatit-o, sau motivele pentru care ati ales aceasta reteta. Ideea e ca aceasta reteta sa fie.. cea mai draga, the one and only, the best, cea mai cea, bineinteles pe anul 2011! :) Intr-un cuvand: reteta voastra de suflet pe anul acesta.

Asadar, ca sa participati la aceasta provocare nu trebuie decat sa:
-trimiteti mail cu numele vostru si numele blogului vostru,  denumirea preparatului impreuna cu  poza  finala a preparatului, link-ul retetei de pe blogul vostru si motivele pentru care ati ales sa trimiteti aceasta reteta pana pe data de 27 decembrie 2011;

-daca nu aveti blog, puteti trimite un mail cu numele vostru, denumirea preparatului si reteta impreuna cu poza finala a preparatului si motivele pentru care ati ales sa trimiteti aceasta reteta, pana pe data de 27 decembrie 2011;
-pe data de 28 decembrie 2011 voi posta pe blog toate retetele primite de la voi impreuna cu pozele voastre, motivele pentru care ati ales retetele si link catre blogul vostru.

Haideti sa depanam aici impreuna cele mai frumoase si mai dragi momente ale anului 2011!
Va astept cu drag!
Yours,
Andreea :)