contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pufuletiiiiiiiiiiiiiiii

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Azi declarasem greva generala de bagat in seama, puii mei, am ratat si ultimul meci al galei si am cearcanele, ca in bancul ala. Care banc? O femeie a vrut sa se sinucida si a aflat ca inima e la doua degete sub san asa ca a ajuns la spital impuscata in genunchi. Pe acolo si eu, dar azi e ultima zi de asteptare.

Legatura intre pufuleti isi oboseala e ca m-am dus dupa berea zilnica si cu ideea de a lua ceva de rontait, rara avis la noi in casa ideea de rontait, dar dadeau la HBO “Familia Tuche” si nu rezist niciodata sa nu revad filmul ala.

Bineinteles ca in cele cateva secunde in care as fi ajuns la magazin, dadui cu nasul de tot felul de vecini si probleme. Daca stam de cand s-au facut blocurile, suntem o mare familie, trebuie sa stim tot, sa impartasim tot, sa ne dam sfaturi, muraturi, bidoane, tuica.

Ma rog, eu azi nu am beneficiat de primit ci de dat fenobarbital. Vecina cu catelul bolnav a avut o vizita nocturna, militia sesizata ca urla catelul. Ceea ce si face, dar fiind duminica si neavand nici unul din noi trei milioane de aruncat, a trebuit sa asteptam sa ajungem cu el la medic pana luni.

Ma rog, povestea e mai lunga, ideea e ca am impartit din pastilele Drogatei cu amaratul ala mic pana dam de un doftor dispus la scoruri rezonabile si tratament uman pentru catei.

In drum am zis: imi iau pufuleti. Imi place reclama cu harciogul ala sau ce marmota mea este cu mmmmmmmm pufuletiiiiiiiiiiii asa ca sub impuls am luat:

Bai ce bine ca sunt anti, chiar dau dependenta, imi tot vine sa iau din ei, manca-i-ar Dana de potentiatori de arome. Si merg nemaipomenit cu fasole zbuciumata si muraciuni, pacat de stratul de ozon, aia e.

Cu catelul ne agitam maine, azi il drogam si pe ala pana dam de un medic dispus, intelegator si cu simtul logicii, care nu vrea sa goleasca portofelul oamenilor ca sa omoare un sufletel chinuit.

Cat despre vecinii care au reclamat la politie ca plange amaratul, sa ii fie de bine, intotdeauna se intorc faptele ca un bumerang.

Asa ca s-a dus pe pustie ziua mea de frecat duda si dormit ca sa am de unde nu dormi la noapte, ca o punem de o consfatuire la nivel inalt, pana la urma daca picam la pace cu niste unii, fenobarbitalul e ieftin si o sa luam soarta in propriile maini de posesori si aparatori de vietuitoare si ne descurcam cum om putea.

Si ramanem doar cu patru protejati in apartament, cinci cu Drogata in curte si plus vreo 20 la gradina.

ps: toti sunt vaccinati, castrati, tinuti in spatiu protejat, nu umbla nici unul de nebun pe strazi, Casi are si banut, daca o vedeti, gasiti si telefonul pe banut si pe unii chiar i-am cipat, sa nu aud vorbe ca nebunii tin cainii pe strazi, nu, suntem contra hranitului cainilor pe strazi.

rororo