contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui Cu Caşcaval

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
- 2 buc piept de pui
- sare, piper, vegeta
- sos iute
- 50 gr caşcaval
- 1 lingură ulei de măsline
Mod de preparare:
Se taie pieptul de pui în jumătate fiecare bucată, se spală şi se lasă pe un şervet la uscat. Se pune uleiul de măsline la încins în tigaie, apoi se aşează frumos bucăţile de pui care se presară cu vegeta, sare şi piper pe ambele părţi (atunci când le întoarceţi). Se prăjeşte bine puiul pe ambele părţi si spre final se unge fiecare bucată cu sos iute şi se pune deasupra pe fiecare bucată o fâşie de caşcaval. Se acoperă tigaia cu un capac şi se lasa aşa aproximativ doua minute pănă când caşcavalul se topeşte şi sosul pătrunde în carne. Serviţi puiul cu orez şi o roşie proaspătă având astfel o garnitură delicios de sănătoasă.
Simplu şi gata in maxim 20 de minute.
Notă:
Adevărul este că puteţi servi acest fel de mâncare cu garnitura sau salata preferată a familiei. Carnea de pui şătită astfel are foarte puţine grăsimi şi este deosebit de uşoară. Totodată puteţi folosi şi la grătar această reţetă, doar că veţi lăsa carnea mai puţin timp pe grătar după ce aţi pus deasupra caşcavalul.